Wednesday, January 19, 2011

auto lagi nikmat lorrrr(",)

mari kita mencari parking

orait2 jumpe

lepas ke ni??? oppp opppsssss

done! tolak ke P..Parking setel! hehe




sempena thaipusam kali ni
aku,c gigi and c bulat plan nk pegang stereng coz dah lama xpegang
kejut nad pagi2 nak ajak sewa keta
seriusssssssssssssssssss!!! mantap!!
best bwk auto..
relax sgt2
lau manual mati tgn asyik nak tukar gear..kaki asyik kna men ngan clutch
auto ko tekan je myk jalan la keta tu...hehehe
best2
pasni jom sapa2 nak aku jd driver..
boleh aja
cuma nak parking kna tukar org,,hahhahaa
xcekap parking lorrrr
neway,fun dpt drive td..alhamdulillah ala kulli hal(",)
selebihnya tgk je la pic2 yg aku upload ni yeeeee...

Tuesday, January 18, 2011

Criminal Law II 1st Test

sila abaikan buku2 yg berselerak kat atas meja tu..meja budak rajin memang macam tu(",)just focus pada 2 buah buku hitam yg tebal tu je ye..





date : 18/01
venue : moot court
time : 8 pm to 8.50 pm
topic : up to the last lecture

huhuhu...stress aku tgk soklan semalam
dapat2 je soklan,terus melilau cari pasal attempt or abetment
aiyak!
masuk hurt,grievous hurt,assault lorrrrr
aku da cuak...
yg plg aku focus topic attempt n abetment
alih2 yg laen plak masuk..
huhu..
ade la jgk issue pasal abetment aku buat ckt
huhu..
jawab memang bleh jawab..
btul ngan salah je xtaw
hehehehe
case aku xbyk hafal coz x rase mcm hurt masuk
yg terlebih hafal case attempt n abetment
xpela,bagi aku Allah xkan membebankan hambanya dgn bebanan yg seseorang tu xmampu kan??( cepat jawab a'ah):-p
so,sebab aku mampu r Allah takdirkan semua ni.
so,bismillahitawakkaltualallah('',)
sodaqollahul'azim
moga dengan rahmatNya,aku n semua kawan2 lulus..amin..(",)

Saturday, January 15, 2011

closing ceremony(",)

peace!! atlet ke badan gemuk gitu????(",)

peace!



suke tgk belon2 ni...agak2,pegi mane ek belon2 ni sume???


abg2 tudm ni siap menari2 kottt..best! ni yg plg besttt..sedap suara yg nyanyi tu..tabik spring:-)

suke tgk pic ni..hehehe

ni la akuuuuuuuuuuuuuuu

baru blk dari closing ceremony tuk university sport carnival. pegi male sport complex adib yg antorkan.lau x mesti da mandi peluh aku jalan p sana.rugi lemak ooooo(",)
xde pe nak citer..tgk gmbr je la ek(",)

Friday, January 14, 2011

dayah da tua:-)

kemarin befday dayah..14/01/88..so,this year,tolak campur,darab,bahagi = 23 tahunnnnn...tua dah mung dayah..da bleh nikoh doh..hehe
yang pakai ken batik tu dyh..mintak mahap laa...kan seprise party,so,mcm ni je la dia kat bilik..hahaaha..
pompuan melayu terakhir btul..bakal is3 solehah budak ni ni..hehe

tadaaaaaa!! pinjam kek jap

cute je kek ni..hehe..tapiiii lazattttttttttt bangat lorrrrrr...black forest..sedap! xtipu..
selain kek,order domino 2 large,2 regular..kenyangggggg...tp gmbr domino xamek..semua da lapar..

ni la kami yg plan..syam xdpt join..demammm...nad amek pic..sory nas,xde gmbr ko..hehe..ampun:-)

satu belon dah pecah..ada buatttt..nak kena ada ni:-) satu2nya belon kaler pepel yg pch

sempena befday dayah jugak la 1st time aku baru terasa nikmat sushi yg org ckp sedap tuuu..dulu da try tp xlepas telan wooooo..tibe2 kemarin leh plak..hairan2..baru taw sushi sgttttt sedappppppp:-)sory thah,aku xleh join grup ang boikot sushi lagiiiii...hahaha

aku da kna join grup syu plak pasni..c bulat ni sgt suka sushi..bab tu bdn dia mcm tuuu..haha..tp,aku yg xsuka sgt pon bdn mcm tu jugak nape???? tidakkkkkkk..hehe..senang hatikah???

poyo jeeee..makan ke?????
(",)

sedappp..nakkkk???

sedappppppppppppppppp! terbukti..nape dulu xsedap ek...wa hairan ooooo

first time dapat nikmat sushi n first time gak aku try belit selendang gitu..ok x???? lau ok nak terus..lau x ok,pakai mcm besa je laaa;-) xpe,aku tolong jawabkan...okkkkkkkkk...walaupon serabai je kat bawah xpandai nak selit2:-)

owh,kemarin time nak p beli tiket n kek kat dyh,jumpe hot fm luar konti..fun je tgk deejay2 die..hehe..kt kl cntral ni dorg buat

ada ikhwannnn..

kiran n suraya pon ada

ni budak yg leh on air coz sora dia sedappp oooo..hehe..selalu karok ni..




p/s: the whole story sepanjang preparation tuk befday dayah..mcm2 oooo jumpe:-) ape2 pon slmt hari tua dayah:-) jima mude ag..hehe

aku yg bosan d bilikkkkkkk...

assalamualaikummmmmmmmmmmmmmmmmmm...........


aku xda keja nak buat weh..nak blogwalking xtaw nak baca blog sapa dah..semua dah khatam..hukhuk

tolongggg!!! nak buat ape ya..em,jap aku pikir...


yes! aku da ade idea tok hilangkan boringku..ngehngehngeh:-)














jom kita bergambar d depan webcam..hehehe..buhsan gilakkkk ni...


dah,siap update blog bagai..masih d belenggu kebosanan;-)..hidup d uia yg boring..dushhh!!!!

Wednesday, January 12, 2011

cube teka aku number bape???? hehe


cepat teka aku yg mana??? ( cari yg paling ku**s laaaaa):-)


enjoyyyyyy!!!!!


pom pom girl import khas dr pusat org kurg upaya:-p c dahi memule boh nama nak men gak..tp last minute ckp takut terlantar lg 8 bulan kat spital..trus trk diri..alasan!!!:-p


tgk tgn kiri aku lam pic ni..mcm tgn mayat kan..huhu..serammmm...:-)


peace! sepatutnya aku xwat peace lam pic ni laaa..tgk org sekeliling aku...huhu..semuanya menutup dada..dush!! insyaallah aku pon bakal suatu hari nanti... amin:-)


aku suke tgk pic ni..angpa xsuka sudah..aku tuan blog..aku sukaaaa..hehe


posing b4 meninggalkan dewan:-)


aku yg mana weiiiii????


tgk dr depan pon xtaw ka aku yg mana?? haish....


hehe..aku no.9 laaaaa...penat senyum ja...gmbr jauh..huhu..xnampak pon aku senyum panjang2:-)







first match : asma' vs maryam
second match : asma' vs asiah

hehe..kalah ke menang?? haha
kalah pade juri
MENANG pade asma' ooooo
haha..
kalah menang adat pertandingan la kan(ayat org kalah,biase dah tu)hehe
lau semua nak menang,sape yg nak kalah..hehe
yg penting enjoyyyyyyy:-)

ehem2: dapat baju free n sijil pon jadi la...hehe..kan? kan? kan?
bek jawab a'ah cepat..hehe....

p/s: baru lepas lawan bola baling laaa..atau lam bahase org kampung aku handball match:-)

Saturday, January 1, 2011

KEMBALI TERKENANG SAAT ITU...

2011 menjelma kini. diam x diam,umur makin meningkat. insyaallah andai Allah izinkan aku menjengah bulan mei,alhamdulillah bertambah usiaku ke 22 tahun. angka pada usia bertambah,angka pada amalan bertambahkah atau semakin hari semakin menurun. harap semakin bertambah hendaknya:-)

tahun ni x de azam ape2 pon. takut xtertunai je mcm taun2 lepas.
tapi niat kat hati nak k***s..
lupakan nasi
makan sayur
makan buah
minum air suam
jgn tgk ais
erkkkkkkkk!!!!!!!! mampukah????
sebab tu xmau wat azam tu
hehehehe...

hari ni 01/01/11. pegi jumpe L. lupe nak citer,dah baek blk.mcm bodoh je kan. bila gaduh tukar wallpaper fon gambar sniri..da baek blk,tukar gmbr berdua. h
ehe..jgn ikut mcm aku k. aku jiwa kacau. xpe..ade exception..hehe

mcm biasa, tempat yg selalu jumpe. midvalley. tutup mata pon da leh tau kat mana mcd,kfc,piza...erk,tgk,tempat makan jugak yg leh igt:-)

back to the story,kuar kali ni,rase cam first kapel lak. hepi..tp gaduh
tu confirm ada..xleh tgl..xgdh,bkn kami kot.

mcm biasa,p mkn,wayang,games,shopping. mkn,mcd prosperity,p
tg kfc. wayang,citer gulliver's travel..tgk yg 3d punyer.biase je..xde la best mcm nak lompat2 kan pas tgk..lau lan yg pilih mesti xsyok..haish..xde taste langsung. layankan je la.....

ni la spek 3D tu..mcm ape je kan..lau ade mcm2 kaler kan best..baru ceria:-) abaikan muka kami yg xberapa nak santek n x hentem tu yer..

ni la rupe saye...

ni pulak rupe dier..

masa utk shopping. xde beli pe sgt pon. kat aku dia belikan kasut jeeeeeeeeeeeeee...mcm hampeh je kan..sampai hati...kat dia,dia angkut suma lengkap,kasut,baju,jam lagi..jam belambak kat umah tu xtaw nak buat apa.

tgk,dok try kasut..die xsedar pon aku snap pic ni. aku mls dah nk lyn. dok tanye ok x cuk kasut abg. die yg nk pakai,yg tanya aku nape. lau selesa,ok la tu kan..haish..dia malas nak mintak pendapat aku sebab ni la..hehe..nmpk cam kasut skolah je kan?? tp sebenarnya lau tgk dkt2 smart..aku mls nk snap dkt2..takut die perasan.

aku yg kebosanan tggu dia pilih kasut n baju. penat aku tgk dia dok pilih. time ni dia ngah try kasut . b4 tu dia masuk fitting room try baju. t-shirt berkoler putih belang2 merah. cantik gak..aku pilih kaler grey dia xmau..tu yg aku mls nk kacau lau dia beli barang. japg yg dia bekenan gak dia amek.bkn nk amek aku punya pndpt pon. geram je aku nk jerit,ape pekdahnya tanya pndpt aku bagai yg mana sesuai..kan lbh baek lau pas dah byr baru mai habaq kat aku kan..ni cuk,abg dah beli..senang! xsakit ati..



cuma ade 1 part, time shopping ni aku touching bila dia iya2 nak belikan aku kasut. dia yg iya2 nak pilihkan kasut tuk aku. actually aku xbrape ade mood nk shopping arini coz td da gaduh b4 tgk wyg.so, mood nk shopping hilang..huhu..dia la yg tolong pilih2, jap pg sana, jap pg sini, jap tgk,pastu letak,aku pon xpaham apa yg dia tgk..pastu jumpa 1 kasut kaler putih. dia dtg kat aku bwk kasut tu sambil senyum. xtaw ape motif dia senyum. aku mcm biasa,masam je muka. dia la yg tolong bukakan tali kasut tu,pastu bwk turun ltk kt kaki suh aku try. da try, mcm ketat, dia pgl akak kt ctu, suh amek yg laen. pastu suh aku try. at last,ngam..ntah,aku je kot yg touching lelebih....sebenarnya benda biasa ja..tp ntah,rasa disayangi sebentar..hakhak.. 1 benda aku suka kt Lan ni coz lau shopping dgn dia,dia suka pilih untuk aku. mcm baju raya,da 2 tahun dia yg pilihkan. aku tukang pakai:-)


ni la kasut tu. biase je. tapi aku suke..hehe..saje je mls nk tunjuk aku suka dpn dia..buat rilex je dulu..abg,cuk suke..hakhak..nk gak kn matching ngan dia punyer. pakai je la..org bagi da besar rahmat sementara ptptn xmasuk2 lg ni kan. alhamdulillah..


abes shopping,mkn2 pastu da otw nak blk. aku saje je bgtaw Lan esok aku nak pg jumpe toteng(member dia dr sbh,dtg kl) aku bgtaw berdua jak. trus la tarik muka. aku saje je nk tgk reaksi dia..nak tgk ade perasaan ke x..hehe..dia xbg,siap suh tipu ckp aku xda masa esok kat toteng..ade gak jelesnya ek..igtkan kayu,hati besi,xda perasaan..:-)

moral of the story: berbaik2lah kamu semasa tiada berlaku perang dingin..:-) esok2 if gdh lg,member aku nmpk la wallpaper aku bertukar gmbr aku sorang or gmbr theme..hehe.. nite...