Saturday, October 30, 2010

azima berenti membebel please

aku yang xde keje
aku yg membuang masa
sedarlah wahai diri
jauhi yg sia2

hakhak!!

bosan!
nak study malas
semalam ja mood study dtg
arini mood tu ilang lagi

wahai mood study
rapatilah aku
peluklah aku
jgn kau hindari aku
kerna aku lemah tanpamu

aku ingin kau mendekatiku seperti semalam
jgn kau berpaling pagi ini
aku merayu padamu
wahai mood studyku(",)

azima!
study!!
stop baca blog org
stop klik2 kat entry org



azima!
sila sedar diri:-)
jom kekawan kita study
kita nak berjaya kan
kita nak jadi org hebat kan
jom la study
jgn malas2
org malas allah xsyg
haaaa!! tau takut
org byk bebel pon Allah xsayang
camne tuh??
trus stop..
kikikikikkiki..
nak study la,
nti Allah syg:-)

3 lagi menunggu..

dalam otak sibuk menghafal
dalam tangan penat mengarang
masih berkesempatan untuk menconteng sepatah kata d blog ni
selesai sudah 5 paper
legal method,presentation skill,tilawah,family,icl
kini tinggal lagi 3 paper untuk d perjuangkan habis-habisan
harapan moga2 sem ni lebih baek dari sem sebelumnya
bak kata pepatah
biarlah hidup makin hari makin kearah positif
xde ape yg nak bebel kat ni
just nak bagitaw aku baru lepas kemas bilik
ni nak start study criminal
even kamis ni baru exam
tp takut yg ku rasakan kini
macam nak exam esok ja..
takut2 pon sempat berblog lg
kira ok la tu kan
hakhak
whatever!
jom kita study
cepat2 masa berlalu
cpat2 dpt blk ke rumahku yg terchenta
:-)

Monday, October 25, 2010

cuti-cuti CINTA!!!


benda yg paling xleh tgl lau blk sbh mesti bwk utk aku..tadaaaa..amplang:-)



ni la burasak..sedap..mcm bahulu..:-)



kopok tasen syam bagi..sabah je taw ade bende ni..sedappppp!!.
see,aku da mcm org sabah..asyik mkn mknn sabah je..xpe lagi seminggu mkn mknn kedah plak..xsabaqnya;-)



ni pon aku adiah jugak. xpela,befday setaun skali kan..lgpon murah..rm29 je..murah tp cntek kan..



tgk,punyer la suke kan dpt adiah sampai tido pon pakai baju tu kan:-)



ni la baju yg aku hadiah..hehe..hijau


Kemarin outing dgn L.
deal punyer deal kompom kul 11 masing2 gerak.
tgk lelaki kan
kalau dulu memula nk ngorat dia la beriya lau nak jumpe,nak jumpe kul 9..
subuh da kejut suh iron baju
kul 8 kejut lg takut terlelap
da 3 tahun berchenta setelah putus sambung bagai
xde nye nak kuar awal2
mcm2 alasan
abg nak basuh baju la cuk
p outstation byk baju xbasuh
byk kerja abg nak buat ni..tension!
dah la,azima,xpayah nak bebel k
benda lepas jgn d kenang
kelak merana diri:-)

back to the story
nak gtaw best sgt2 CUTI-CUTI CHENTA
hehehehe
xrugi la lau buang mase p tgk cite tu
at least leh r release tension as a law student kan
cute la tgk farid kamil n nora danish lam cite tu
rase mcm citer aku plak
hehe
lau thah bace ni mesti ckp semua mcm citer die
hehehe
sori thah..biasa la aku
azima,jgn melalut
bukan ape just nak menyeru kawanku supaya tgk citer tu..lawak..aku gelak je lam panggung
sampai la org yg selalu kondem aku lau bab pilih movie ckp
"best la cite tu td kan cuk? kalau x abg dah tetido dah lam tu td..pandai cuk pilih citer kali ni..1st time"
mak ai,siap ckp 1st time aku pilih citer best
ni sudah lebih
hehe..ape2 pon
moral of the story
p la pakat tgk cite tu ye:-)
ni nak makan burasak n amplaq yg L bagi.
aku pon da mcm org sabah dah
syam bagi aku mkn kropok tasen
die ckp kopok ni kat sabah je ade
hehe
sedap gak kopok tu
credit to c bengkok:-)
burasak pon sedap
lebih kurang bauhulu la lau d semenanjung..sedap:-)
owh ye lupe nak gtaw kat sini
aku dah beli adiah untuk L
even befday da lepas lama kan
tp still in the month lg kire adiah befday la jgk kan..
murah je..bagi tshirt..cantekkkkk...pada mata aku la..haha
tshirt je la cantek
yg pakai tu adoi...hitam...hakhak
yg hitam tu la yg aku syg kan..xpela,janji hati xhitam kan..:-)

membuang lemak d tasek





ni cite last week.xde mase nak update cite sebab busy sebagai budak law..ahaks..xtaw la busy buat ape kan. so,cite last week d bawa ke this week. berjoging2 sambil mengambil angin d tasek.

joging sekejap je..yang selebihnya berenti rehat menikmati alam ciptaan ilahi.
pegi joging ngan thah,syam,dyh n syu..
tp bebudak 2 org tu pg maen badminton..kami je la yg ade lam gmbr ni..mintak maap thah n syu;-) next time maybe..hehe

saje je nak upload pic pi joging ni..nak cite la yang aku ade effort tuk kurangkan kg d dlm diri ni ye..cume effort xbyk kot..hehe..xpela,bersyukur dgn ape yg ade kan..tp org ckp kurus tu sihat..kurus tu cantek..insyaallah..one day,i'll be a slim girl like before again..tu janji aku pd diri..:-)