Saturday, February 26, 2011

gemokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

stresssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Friday, February 25, 2011

perasan artis sekejap..

ni la winnernye..cun kan..muke dia kusam sgt2 b4 make up taw..pas make up ja terus jadi cantek mcm ni....

ni semua yg masuk make up competition tu..terasa artis kejap..hehe

aku kalah wehhh..hukhuk..dapat bergambo pon jadik la yer

me with the make up artis..kiki..thah la yg beriya nak masuk pertandingan ni..aku men ikut ja..sua muka ja kan

xnmpk sgt la kan..b4 n after mcm xda beza

ni mlm b4 competition

peace!

posing after competition










dapat pengalaman yg berharga..credit to thah:)

Wednesday, February 16, 2011

pe citer arini?

baru pas mandi ni. segar je rasa. td ptg g joging. sempot kot..huhu..ponat den.da lama xjoging. huhu. harap2 cepat la turun berat ni.

mcm besa arini p kls,blk kls,rutin seorang pelajar cemerlang:-p

plug kat bilik wat hat hal.
adoi.
dari lunch td lg.
mintak no fon maintenance kat thah trus call.
hampeh oooo..
dia men2 kan aku.
abg maintenance tu la
dok tiru loghat kedah aku.
hehe..sedap ape cakap kdh kan.semua word bleh paham kan even kna tambah q kat blakang.hehe
ape2 jela abg maintenance,janji hang mai tolong settlekan masalah cek

k la,xde citer pe pon arini. nti ade citer aku tulis lagi kat cni..:-)
assalamualaikum.

Monday, February 14, 2011

xtaw nak tulis pe tapi rasa nak menaip..boleh?????

harini valentine. sambut ke? pjj,nak sambut camne nye..lagipon xpayah la sambut ngan pwe yg xromantik..xfeel langsung k.

esok maulidur rasul. korang join perarakan? ( ayat tanye korang mcm ramai je bace blog aku kan) haha..aku joinnnnnn...

saje je masuk wakil asma'..lagipon dah lama xfeel mcm tu kan?
dulu time sekolah menengah best kot berarak ngan mbe2 kelas..mlm sebelum tu mesti tido lambat sebab buat banner.pastu esok pagi tu pakai baju seragam coz ade markah.berarak dari asrama sampai dewan utama.masuk lam dewan mesti ada performance dr student n cikgu2..waaaa..rindunyaaaa....

syok ooooo lau igt2 blk waktu dulu kan. rinduuuuu. rindu nak dgr suara ustaz syam pagi2 kejut subuh jerit2 cakap marabbuka. seram kot..terus igt mati. haha

rindu ustaz ya bagi ceramah pagi jumaat.
memang suci la hati ni.

every friday,buat sujud sajadah. skarang ko tanye aku ape nak bace.kompom dah xigt sebab xamal..rugi kan..hurm

pastu ade gaps nak tggu isyak tu akan ada sesi tazkirah. time ni mula la minat abg2 fesi yg mantap ckt bg tazkirah kan..trus admirer..

tiap waktu jemaah je.nak mampus lau xpegi surau.
aku dah buat wei,aku n 6 org kwn2 aku. kami xp subuh. time kelas dgr announcement nama. kna semayang atas tar tanpa lapik kot. huhu..bygkan time panas terik kul 1.30 tu...huhuhuhu..malu xyah cakap

tapi seronok bila igt2 blk.semua tu jadi kenangan kan.
terima kaseh mak ayah sebab hantar org kat sekolah agama:-)

at least,tau la jugak lau org suh zikir yg xpenah dgr sblm masuk skolah tu kan..hehe

byk knangan kan time sekolah dulu..
rinduuuuuunyaaaaaa.......

xtaw nak citer ape,citer ni plak yg tertaip yek. point d sini rindu skolah agamaku.

Sunday, February 13, 2011

kisah cinta itu..

seronok baca kisah cinta org. hepi. gaduh2 manja. aku?? tuhan ja yang tahu. sesekali rasa ingin d hargai walau bukan dgn wang ringgit tapi cukup la dgn layanan yang sepatutnya. perlu ke tengking2 tiap kali cakap? allah bagi akal tuk bezakan kita dgn haiwan. kalau xgunakan,lebih baek jadi binatang dr manusia. nak buang syg tapi makin simpan makin sakit. cinta. indah mulanya. kalau dah lama semua xkena. btul la kata alia,single lagi baek..........................................jiwa kacau