Tuesday, September 29, 2009

hurmmmmmmmm..ntah la

nape bile hati da hepi tapi mesti akn ade je bende yg xkena..hurm..xtau nak luah cne..maybe sape2 yg berkenaan tau ape yg berlaku sebenarnya..aku xtau pe yg patut aku buat..pe yg patut aku tglkan..nape mesti ade je something akn jd bile hati da redha terima smuanya..hurm..i just wish yg terbaek tuk dia..moga dy dpt yg terbaek,yg dpt jaga dy hgga akhir hyt..png fkr..kan senang lau benda ni bukan soal hati..xde yg phm aku..yg slhkan,byk la..neway,aku redha..ya allah,permudahkan urusan aku..andai mati lbh baek utkku,kau ambl la nyawaku tp andai hidup yg terbaek untukku, kau berikanlah aku kekuatan tuk aku harungi dugaan yg dtg..aku bkn sempurna tuk jd teman korang..korang terlalu baek..aku byk wat clap..aku byk ikut hati..ntah..rasa cam malas nak fikir dah..biar je takdir yg bawak aku ke destinasi seterusnya..amin..

Thursday, September 10, 2009

sdey...:-(

nape xde yg komen pun ape2 yg sy tulis dlm blog ni?...benciiiiiiiiiiiiiiiiiiii..ain,syam,thah...nape xkomen???????????? benci angpa sume..masing2 ade tenet sniri tp xmau pun komen ckit2 ape yg aku post..benciiiiiiiiiiiiiiiii......ckp sayang tp xpnh pun komen...huhuhuhuhu..sdey sgt2 ni...sdey...sdey...sdey.....hahahahahahah...neway,slmt ari raya aku ucapkan tuk kwn2 yg aku syg..thanx 4 being my fwenzzzz...tanpa aku,sape la korang..hahahaha:-)

kuar jln2 shoping raye ngan abg..






ni gmbr mgu lps..saje je kuar igt nak tgk2 mane tau ade sale kan dkt2 raye ni..pegi times square,jln2 tgkp gmbr..hehehe mcm biase..pas2 lan ajak pg msjd jamek..ok,kami pegi coz plan nak buke puase kat c2..tibe2 dy ckp nak bg adiah tuk anniversary kami yg ke2 yg bakal tibe 13hb ni..dy ckp nak bg siap2 coz 11hb kan aku da nak blk kg..so da xdpt jumpe..aku tnye r nak bg adiah pe..pas2 dy ckp sempena dkt raya ni,adiah baju raya bleh ke? ye r lgpn aku pun xde lg bju raya..jln punye jln..plh pnye plh..1 pun xde bekenan d hati ni..huhuhu..pas2 pg sogo..xde jugak..da pnt ni..mood aku pun da nak hlg..ye r kan puasa..tp dy still nak carikan jgk..pas2 aku dpt idea,beli d 1st lady dah r..sng..xtaw plak katne 1st lady..adoi..msj thah,xde reply..pas2 tnya org..ade ckp cni.adeckp sana..tension tol aku..da penat sgt ni..dia ajk cari jgk coz ada masa lg b4 berbuka..jln pnye jln..last2 lan nmpk..adoi,akhirnya..hehehe..baru r aku snyum..lau x msm je..cian gak kt lan..sori sgt abg:-) sy pnt..byk baju cntk2..xtau nak plh..lan suh yg ni,aku nak yg 2..lan suh yg 2,aku nak yg ni..heheehe..last skali,lan jumpe 1 baju 2..dy suh amik kaler pink tp aku tgk kaler purple lg cntk..aku p r try..pas2 kuar dr blk sln 2..lan ckp cantik syg abg..heheehe..malu aku sbntr..trus cncl yg kaler pink 2..dy suh amik yg kaler purple 2 r..aku x mskkan gmbr 2 lam ni r coz nti xbes r nak raye..org laen da nmpk..hehehe..tgu nhari raya r baru org len bleh tgk..hehehe..89.90..xpe r,dy baru dpt gaji..hehehe..thanx abg..thanx sgt..maaf sbb sy wat prgai lg..huhuhu thanx coz sabar syg..i love u..cian dy,aku xbg pape pun tuk dy tuk anniversary kami..xpe r nti raya aku wat kan kueh tuk dy..insyaallah..