Saturday, April 14, 2012


mood aku ngah bahagia ni..hehehe..ko tgk muke aku kat atas ni..hepiiiiiiiii:) so post kat blog pon pasal chenta ja kan skrg..sory ye..jgn marah..hehe..tggu dua tiga hari lagi lau gaduh..kompom rasa cam nak delete ja entry2 bahgia ni..heheheee...

semenjak dua menjak ni jarang dah gaduh.
lau gaduh pon cepat sejuk.
sonok sgt.
jadi aku leh fokus kat study dgn bahgianya
lau asyik gaduh ja buat aku rasa ngantuk n nak tido ja..jadi x study..
so skrg sukeeeeee
da jarang gaduh
jadi hepi sgt lau nak study,mood study tu ok..senang masuk..:)
hope berterusan:)

kamu yg kt bawah ni,time kaseh sebab skrg da pandai jage hati kite..kamu xnak kite makin gemuk eh? yela,kamu kan selalu cakap kite makin gemuk sebab stress..bile stress kite rase nak makan..hehe..kamu, sebenarnye,lau kite x stress pon kite makan byk..hehehehehe
gemuk pon xpela kan..yg penting hati:-p


luv u dear..
p/s: spek kami same kan..sukeeeeee:)

Tuesday, April 3, 2012

bola bola bola boring:-p




-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-die je la yg hepi tgk trophy tu..aku tukang amek gambo je..stress! tp layankan je la..susah tul lau kaki bola ni..sanggup ni bratur tgh panas semata2 nk tgk..xpaham tol ape yg sronok ngan bola ni:)
-ape2 pon sronokkkk dpt tgk die sronok:) hepi for him

p/s: perasan x baju kami sameeee:) 1st time..xjanji ye..kebetulan..hehehe:)