Sunday, April 10, 2011

sadis!!!..5 bulan jarak memisahkan kita...

tadi pas exam criminal,outing with him. for the last time b4 going back to hometown. sedih plak..huhuhu...

tapiiii,arini dia punye perangai pelik..
xgaduh langsung sepanjang hari. sporting gila.xpenah2 nak snap gmbr.tapi kali ni tibe2 nak pegang fon amek gmbr berdua. hehehe...(abg takut rindu cuk ek bila cuk xde 5bln kat cni..hehe)

siap bwk hadiah lg.. senyum2 datang dr jauh. hehe..

time nak balik,sedih..huhuhuhu 2 2 org mcm susah nak gerak balik. dah byk kali bye..jap lagi tgk ade lagi pesanan.
ye,kite same2 jage diri masing2 eh
selamat hari raya... pas raya pulak baru leh jumpa taun ni,xde lg baju raya dr diaaa... dari mak ayah pulokkkk:)

tgk je la gmbr..malas nak bebel dah..kali ni dia sporting gila:) suke suke suke suke:)


gambar 1st kompom tuan punya blog daa..
cuk,cuk berdiri kt situ,abg snap gmbr..

tgk,xpenah2 nak tgkp gmbr lau tgh2 org lalu lalang..tempat tu crowded coz ade show..huhu..alih2,nak tgkp gmbr plak dia..

see,dia yg lebih2 k..jarang dia nak pegang kamera..slalunya aku la yg tangkap..ni,dia yg offer nak snapkan:)

peace! da xmalu even ade geng2 pompuan kt situ...perubahan drastik:)

giliran aku lak snap..abg,wat muka sombong ckt..xpandai wat muka sombong,aleh2 pusing muka xnak tgk kamera:)

ok la,xpayah wat muka sombong dah..terus tgk kamera k..like ur smile lahh:)

peace no war..perut tu cover yang:)

mesej adik,tanye nak makan ape..nak tapaukan..pic ni dia xperasan aku amek gmbr dia..hehe

nape lengan tu besar kat tgh? cacat ek:-p...haha

dah la tu..xlarat nak upload dah..

ade gak wat video lam karoke..malas nak upload cni...dia suh rakam time dia nyanyi..lau rindu bleh tgk..bg alasan coz xmo gayut lama kat tepon r tu..lau rindu suh tgk video tu ja...mana bolehhhhhh...xhilang rindu..kna dgr sora kat fon jugakkkkkkk:)

mood: hepi sgt2..luv u so much:)